"Ya Allah, sesungguhnya aku memohon daripada Engkau ilmu yang bermanfaat, rezeki yang baik dan amalan yang diterima"

Tuesday, June 29, 2010

Feeling.under.the.weather.

unwell.rindu.bosan.malas.resah.pening.

itu semua dan banyak lagi...

rindu.rindu.rindu.rindu

Sunday, June 20, 2010

Happy Father's Day, ♥Đd♥!!!


A dad is someone who wants to catch you before you fall but instead picks you up, brushes you off, and lets you try again.

A dad is someone who wants to keep you from making mistakes
but instead lets you find your own way, even though his heart breaks in silence when you get hurt.

A dad is someone who holds you when you cry, scolds you when you break the rules, shines with pride when you succeed, and has faith in you even when you fail...


- Unknown


This is our first Father's day together and the start of many many more...

Happy Father's Day, baba...  I am sorry you have to work today but can't wait to see you tonight

♥Lots of Love and cuddles♥

Wednesday, June 16, 2010

Ganas nyer nampak... Macam anak beranak Genghis Khan!!!

  +

           =

 


Cam Mangolian ler ploknya... Pasal plok rambut mcm keras ajer tuh.

Di sini

Leaving us...

He is. And he emailed us, his team.

I was thinking of replying the email but after receiving another email i have second thought.

Kecil hati kah? Tidak juga. I just do not know what to pen down.

Take care boss, may your journey to success will be easier than staying here...

still...

not feeling well but i am better than yesterday.

called hubby about maghrib semalam. tak angkat.

he called memalam. aku plak tak angkat.

penat. tak larat.

yeay!!! besok hubby balik *big grin*

dia tidak sabar meratah ini...

Sunday, June 13, 2010

The many faces of N.I.E.C.E.S

Sangat ♥kaseh♥



Kakak yang semakin mengecil semenjak dipaksa rela duduk asrama yg jauhnya satu jam dari rumah bondanya




Adik yang kurang sikit manjanya tetapi kalau start meragam balik tatau lah apa yg dia hendak sebenarnya




Si perasan-yang-tak-pernah-hengat
"Bakper nama dia baby, kan besar dah"

Saturday, June 12, 2010

Ler....

Somebody else won that bid!


Yang667 - 05:23:40   LOL

Friday, June 11, 2010

Siak betullah!!!

i am losing my bid. Sakit hati!!!

dari 100++, tinggal 10++ ajer.

Is it my internet line or I thot my/others' time was kind of getting longer or so?

d@mn!!!



Autobidder
1. Set the range that you wish autobidder to bid for you.
2. Set max bids amount you want to use.
*** When you buy new bids, autobidder does not update automatically. You need to refresh it manually.
Bid From (RM):
3.42
Bid To (RM):
1,490.00
Maximum bids:
9
Cashback: get some bids back
Cashback 1st
88 bids
Last 10 bids
Pe4RLy - 20:35:04
saturnsring - 20:33:42
Pe4RLy - 20:32:25
saturnsring - 20:31:03
Pe4RLy - 20:29:41
saturnsring - 20:28:20
Pe4RLy - 20:26:56
saturnsring - 20:25:36
Pe4RLy - 20:24:09
saturnsring - 20:2

Bila dekat seminggu tidak bersua...






*senyap*

Telefon berbunyi @1749 dan aku girang...

Sudah tenang kembali...

Alhamdulillah...

ps// Masih rindukan suami...

Ayat pemegang hati / Selepas subuh sebelum terbit matahari di sini


Surah Yusuf ayat empat:(Ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf berkata kepada bapanya: "Wahai ayahku! Sesungguhnya aku mimpi melihat sebelas bintang dan matahari serta bulan; aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku,"

----------

"Pergi setiap penjuru bilik. Bacakan Al-Fatihah, Al-Mulk dan 3 Qul. Kibas sikit tilam dan bantal sambil selawat. Kita tunjangkan ayat dari kalam Allah.




ps1// Cubaan memakai shade yang tak melekat dihidung yg akhirnya TERpaksa dilepaskan pergi.

Tadi dah agak senyap...

Tapi sekarang dah bising balik.

MakBonda & Sh*u suka sangatttt bercakap-cakap depan TV which sangat mengganggu aku.

Ini ajerlah masa cuti aku. 2 hari. Untuk lepak-lepak duduk rumah. Bermalasan dirumah ketika suami tiada disisi.

Kalau suami ada, musti awal2 aku dan dia dah bergerak ke mana-mana.

Ku tidaklah letih sangat.Seperti kata suami, kerja aku tidak memerlukan penggunaan tulang empat kerat yang melampau tetapi berada di ofis 5 days/week tetap terasa penat.

Penat segalanya. Penat melayan kerenah. Penat segalanya...

AKu penat. Tolonglah senyap. Aku perlukan ketenangan.

Bukan kah tidak mengganggu kalau berborak di luar.

TV pun kalau aku ada & nak tgk mmg dibuka pana chanel yg aku suka sahaja.

Haishhhh...




Aku rindukan suami. Kata suami, aku sayangkan dia sebabnya aku dah gemok. Ader ker camtuh LOL

I set my AUtobidder and this is what I got...

Masih mahu bertarung lagi?

Haishhhh... *geleng kepala*


id From (RM):
33.00
Bid To (RM):
40.00
Maximum bids:
33
Cashback: get some bids back
Cashback 1st
100% of bids placed
Last 10 bids
phyllisteh - 07:16:12
BandGeek - 07:15:39
peggyw - 07:14:56
kha2833 - 07:14:14
peggyw - 07:13:31
BandGeek - 07:12:49
phyllisteh - 07:12:07
BandGeek - 07:11:26
kha2833 - 07:10:45
BandGeek - 07:10:08

ps//Changing back the layout... Takder Umph! lah...

Passion baru...

Since semalam or lebih tepat lagi, on 8th start melayan and hooked up!!!

Gila sungguh. Apa nak jadi aku pun tak tahu lah. Get a life ler wei!!!

Duit habis dlm msa 2 days... Haish!!! Nasiblah dapat bid free BIDS. 250 BIDS to be exact!

The thing is that beli 400 bids, baru dpt 250 bids. I need to get another 150 to get even.

I dont think akan dapat besoknya since I am bidding for the Iphone. Nampak mcm tak bleh ajer.

Tak buat autobid karang melepas... Ntah lah. Maybe I should just stop for now...




Alhamdulillah dapat jugak kan cover sikit balik. Still, aku mahu nanges!!!

Bencik!!! Especially bila tgk the Top Bidders. We've been bidding the Iphone since yesterday...

Below are the last Top 10 Bidders. Maybe I should just pull it off! After all everybody, mostly everybody is an Autobidder!!! And the Cashback: get some bids back does not HELP at all!!!

Cashback: get some bids back

Cashback 1st 100% of bids place





Punah harapan... There goes my angan-angan...

Last 10 bids
bowincheung - 01:13:27
phyllisteh - 01:12:48
zigzaf - 01:12:16
kha2833 - 01:11:37
phyllisteh - 01:11:02
zigzaf - 01:10:24
phyllisteh - 01:09:52
kha2833 - 01:09:13
phyllisteh - 01:08:32
kha2833 - 01:07:54



ps// Jangan ikut apa yg aku buat, I am NOT encouraging you!!! 

Monday, June 7, 2010

Bosan dah dgn kehitaman tho' aku still MALAS nak tukar the header...

Sajer inginkan kelainan from ShabbyBlogs

Semuanya cantik... Love them...

Sempena kehidupan baru yang dah sebulan LOL

save the date